038 337 7044 info@dekwaak.nl
blank

Het mooiste terras aan het water van Zwolle

Ons schip met daarnaast ons ontspannen en gezellige terras ligt aan de gracht bij de oude stadsmuur aan de rand van het centrum van Zwolle. Vanaf april tot en met september is ons terras geopend voor lunch, borrel en diner en kunt u heerlijk met uw voeten in het gras ontspannen en genieten van smaakvolle salades, de allerlekkerste kroketten, quesadilla’s en dit allemaal van lokale producten. Bij slechter weer is het gezellig zitten in ons authentieke scheepsruim. 

Onze keuken is toegankelijk, smaakvol, en net een beetje anders dan normaal. Hier kunt u kijkje nemen in onze eet- en drinkkaarten om een indruk te krijgen van onze heerlijke gerechten en drankjes!

Lunchen en/of borrelen aan het water

Op een zomerse dag lunchen en of borrelen kan bij ons aan het water in de historische binnenstad van Zwolle. Op ons terras aan het water kunt u urenlang borrelen met uitzicht op de voorbij varende bootjes met een heerlijk zomers biertje. Ook binnen hebben we gezorgd voor mooie ramen om over het water uit te kijken. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer zodat u kunt ontsnappen uit de drukte.

Bent u in het centrum van Zwolle? Kom dan lekker ontspannen op ons gezellige terras!

Reserveren voor het terras

Wilt u reserveren voor in het schip of op ons terras in Zwolle? Mail naar info@dekwaak.nl of bel ons op 038 3377044. Ons terras is geopend vanaf 12:00 uur! Dinsdag en woensdag zijn wij gesloten. Komt u gezellig bij ons lunchen, dineren of borrelen? We kijken uit naar uw komst!

Menukaart

Neem contact met ons op