038 337 7044 info@dekwaak.nl
Lunchen Zwolle
Lunchen Zwolle
Lunchen Zwolle

Lunchen in Zwolle

Wilt u even ontsnappen uit de drukte van de winkelstraat en genieten van een ontspannen lunch met lekkere ambachtelijke producten? Wij heten u van harte welkom op ons gezellige terras aan de stadsgracht van Zwolle. Neem lekker plaats langs de oude stadsmuur en geniet van het uitzicht op de gracht en de historische binnenstad. Wist u trouwens al dat u ook in het schip mag plaatsnemen? Dan heeft u het beste uitzicht over de Thorbeckegracht.

Lunchkaart

Onze menukaart is toegankelijk en biedt heerlijke lunchopties voor jong en oud en bevat ook vegetarische en veganistische keuzes. Van heerlijke frisse smaakvolle salades tot quesadilla’s met het tropische frisje jarritos. Gaat u liever voor een broodje kroket? Wij serveren onze lekkerste kroketten op broodjes van de Stadsbakker. Het serveren van lokale producten vinden wij erg leuk en belangrijk. De populaire Zwolsche aïoli mag dan ook zeker niet ontbreken op onze menukaart. De wijn- en bierliefhebbers laten wij genieten van de wijnen van Henri Bloem en de biertjes van brouwerij Den Duiyk. Onze gastvrije bediening vertelt u graag nog veel meer over onze uitgebreide menukaart.

Zin in een lekkere lunch in Zwolle?

Vanaf 1 april serveren wij elke dag heerlijke verse lunches, behalve op woensdag, dan zijn wij gesloten.

Komt u ook gezellig lunchen? U vindt ons gezellige terras op steenworp afstand van de winkelstraat van Zwolle en op loopafstand van het station. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden. Wees welkom!

Neem contact met ons op