038 337 7044 info@dekwaak.nl

Bistro de Kwaak

Welkom

Bistro de Kwaak

Bistro de Kwaak

Bijna einde seizoen!

De laatste zonnestralen schijnen op het terras, tijd om weer richting ons winterseizoen te gaan! 19 september zijn wij voor het laatst geopend. Daarna is ons scheepsruim weer beschikbaar voor jouw besloten feest! Mail naar info@dekwaak.nl om te kijken of je datum nog vrij is. 

Welkom!

Ons gezellige terras ligt langs de gracht aan de rand van het centrum van Zwolle. Vanaf april tot en met september is ons terras geopend voor lunch, borrel en diner. 

Wij bieden ook lekkere opties als u een vegetarisch, veganistisch, lactosevrij of glutenarm dieet volgt. Onze keuken is toegankelijk, smaakvol, en net een beetje anders dan normaal.

Op ons terras aan het water kunt u urenlang borrelen met uitzicht op de voorbij varende bootjes met een heerlijk zomers biertje!

Zoek je een feest- of vergaderlocatie?

Ons sfeervolle schip, gelegen in de Zwolse grachten, is ook een unieke locatie om een feest te geven of om een bijeenkomst te organiseren. Binnen authentiek, stijlvol en gezellig. Buiten hebben we een heerlijk ontspannen terras aan het water bij de eeuwenoude stadsmuur aan de rand van het centrum.

Op de Kwaak is alles net even anders, het robuuste 110 jaar oude schip straalt authenticiteit uit. Door een intieme sfeer komt elke bijeenkomst beter tot haar recht en is de Kwaak een bijzondere feestlocatie.

Nieuwsgierig geworden en interesse in onze feest- en vergaderlocatie? Neem contact op. seo

In de maanden juni, juli en augustus is ons terras 7 dagen per week van ’s ochtends tot laat geopend en kunt u niet bij ons terecht voor een besloten borrel of feest.

U kunt bij ons kosteloos annuleren als de corona maatregelen roet in het eten gooien.

 

in de mansmm panel

 

Bistro

Bistro

april t/m september

In de zomer kunt u bij ons borrelen en een hapje eten op ons terras in ’t groen. Proef één van onze smaakvolle seizoenssalades op het comfortabele terras!

Feestlocatie

Feestlocatie

Zoekt u een besloten locatie voor uw verjaardagsfeest of bedrijfsborrel? Vier het bij de Kwaak en beleef een onvergetelijke avond op een bijzondere locatie.

Vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Het scheepsruim biedt 5 vergadertafels en een bar in een speelse opstelling. Naast het schip is een mooi terras in het groen, tegen de oude stadswal, waar het goed toeven is.

blank
blank
blank
blank

Neem contact met ons op